VML Poland z wygranym przetargiem Żywiec Zdrój

VML Poland z wygranym przetargiem Żywiec Zdrój

VML Poland wygrała przetarg na digitalową strategię komunikacji i całościową obsługę internetowej obecności marki Żywiec Zdrój na rynku polskim. Tym samym agencja kontynuuje już ponad siedmioletnią współpracę z marketerem.

Dla marki z portfolio Grupy Danone agencja będzie prowadziła komunikację 360 stopni w Internecie, w tym w social media (m.in. Facebook, Instagram), współpracę z digital influencerami oraz działania z zakresu social customer care.

– Ta wygrana jest dla nas niezwykle cenna, a marka Żywiec Zdrój i jej działania budujące kategorię oraz zdrowe nawyki szczególnie bliskie. Cieszymy się, że będziemy mogli zrealizować fantastyczne pomysły, które przygotowaliśmy na przyszły rok – mówi Agnieszka Grzymkowska, Client Service Director w VML Poland.

W przetargu brały udział trzy agencje. Na wybór zwycięzcy wpłynęły m.in. efektywna realizacja zadań postawionych w briefach oraz innowacyjne rozwiązania kreatywne zaproponowane przez VML Poland.

Dawid Podsiadło i Bogusław Linda w najnowszej odsłonie projektu „Rób to, w co wierzysz” dla marki Johnnie Walker

Właśnie odbyła się premiera kolejnej części kampanii „Rób to, w co wierzysz”! Po sukcesie ubiegłorocznej edycji stworzonej przez legendę polskiego rapu Sokoła i ikonę polskiego kina Bogusława Lindę marka Johnnie Walker zaprasza do współpracy kolejną, wyróżniającą się osobowość popkultury – Dawida Podsiadło. Jego singiel „O drodze do” jest artystyczną interpretacją idei marki Johnnie Walker – „Keep Walking” – mówi o nieustannym dążeniu do celu, determinacji i realizacji swoich marzeń.Teledysk można zobaczyć na fan page’ach marki (www.facebook.com/HouseOfWalkers)i artystów biorących udział w projekcie. A już wkrótce kolejne odsłony tego zaskakującego przedsięwzięcia.