mBank z nową kampanią usługi skierowanej do przyszłych przedsiębiorców

Ruszyła kolejna odsłona kampanii zachęcającej przyszłych przedsiębiorców do otwierania firmy w placówkach oraz na stronie internetowej mBanku. W kampanii przygotowanej przez agencję VML Poland podkreślono fakt, że w mBanku zakładając działalność gospodarczą można zyskać wsparcie księgowej.

Usługa mBanku umożliwia zarówno jego obecnym, jak i nowym klientom załatwienie wszelkich formalności związanych z rejestracją działalności gospodarczej w jednym miejscu. Dodatkowo, podczas składania wniosku przedsiębiorcy zyskują fachową poradę i wsparcie księgowej, która rozwieje wszelkie wątpliwości.
Ideą spotów jest pokazanie uczuć, jakie towarzyszą zakładaniu firmy z mBankiem i podkreślenie radości płynącej z bycia swoim własnym szefem.
Z mBankiem każdy przedsiębiorca założy firmę, otrzyma pomoc księgowej, a wszystkie formalności załatwi przez Internet lub w placówce.
Linię kreatywną opartą na emocjach, które towarzyszą zakładaniu pierwszej firmy, przygotowała agencja VML Poland. Agencja odpowiada również za dwa wizerunkowe spoty, reklamy prasowe i radiowe, stronę internetową, kampanię display, formaty do komunikacji w social media, a także materiały do komunikacji w placówkach mBanku. Produkcją spotów zajęła się Flota Filmowa, a planowaniem i zakupem mediów Mindshare.
Działania prowadzone będą do końca października 2018 roku.

mBank Polska_VML Poland_01.jpg

mBank Polska_VML Poland_03.jpg

mBank Polska_VML Poland_02.jpg

3M z nową kampanią produktową dla regionu CEEMEA

Trwa regionalna, digitalowa kampania reklamowa 3M - "Wonder Science", promująca cztery specjalistyczne produkty koncernu. Za jej przygotowanie i realizację odpowiada agencja VML Poland.
Tymczasem jest PROSTO – ruszyła loteria w prawdziwie streetowym stylu

Właśnie wystartowała loteria Tymczasem jest PROSTO, w której do wygrania są nagrody pieniężne oraz wyjątkowe zestawy ciuchów stworzone we współpracy z kultową marką PROSTO Klasyk ze specjalnie zaprojektowanym motywem graficznym Tymczasem.
Gosia Rdest – najszybsza Polka i e-sportowiec Pasha w kampanii Żywiec 0,0%

Żywiec po raz kolejny zaskakuje innowacyjną kampanią łączącą świat offline z onlinem – w ramach promocji piwa Żywiec 0,0% marka zaprosiła do współpracy: Gosię Rdest, najszybszą Polkę oraz Pashę, gracza e-sportowego. Wszystkie materiały zostały przygotowane z myślą o środ
Noc w IKEA. Nietypowa akcja i wyjątkowy, kameralny koncert w Poznaniu

Umeblowanie sypialni może być niemałym wyzwaniem, ale też czystą przyjemnością, jeśli tylko otrzymamy garść fachowych porad i zobaczymy na własne oczy, jak mogą prezentować się sypialnie w różnych stylach. Aby wybrać odpowiednią aranżację jednego z najważniejszych pomieszczeń w naszym domu, warto jest przetestować różne rozwiązania. Z okazji przebudowy działu sypialnianego IKEA wraz z agencją VMLY&R Poland zorganizowała nietypowe wydarzenia w Poznaniu.