Dzielimy się wiedzą

VML to wiodąca globalna agencja marketingowa, która odpowiada za transformację cyfrową biznesu klientów i planowanie strategiczne według metodyki Connected Consumer Experience. Zespół 300 utalentowanych ludzi w Warszawie i Krakowie czyni nas największym europejskim biurem VML. Jeśli potrzebujesz komentarza naszego eksperta, zapraszamy do kontaktu z Łukaszem Majewskim.

Od 2013 roku jesteśmy częścią VML - jednej z wiodących na świecie agencji digital marketingu. Od tego czasu szczycimy się mianem pionierów marketingu - w świecie cyfrowym i poza nim. Zespół naszych specjalistów zapewnia kompleksowe usługi na najwyższym poziomie. Pracujemy dla największych marek w Polsce i na świecie.
#WeAreVML

Jeśli potrzebujesz informacji, danych, merytorycznej wypowiedzi czy komentarza, a może eksperckiego tekstu czy wywiadu na jeden z poniższych tematów, skontaktuj się z Łukaszem Majewskim:
  • Connected Consumer Experience
  • Brand Planning
  • Consumer Research
  • Customer Insights
  • Campaigns & Content
  • Community Management
  • Brand Communication
  • Media Services
  • Communication Strategy
  • Social Strategy
  • Public Relations
  • Channels & Content Platforms
  • Enterprise Technology
  • Commerce
  • Product Innovation
  • Mobility
Opportunities are everywhere

"Które nagrody dziś wybierasz?" w konkursie Lay’s

temu

1 października rozpoczął się konkurs Lay’s realizowany pod hasłem „Które nagrody dziś wybierasz?”. Codziennie do wygrania iPhone 8 oraz sześć innych nagród. Konkurs wspiera kampania reklamowa „Które Lay’s dziś wybierasz?”, która swoim zasięgiem obejmuje TV, POS, 360° digital, w tym social media oraz współpracę z influencerami. Za jej przygotowanie odpowiadają agencje VMLY&R Poland, BBDO Warszawa, OMD Media Direction, MAKATA i Agencja Reklamowa Avanti.
Żabson bierze na warsztat klasykę – „Ukryty w mieście krzyk”. To już ostatni teledysk w ramach Projektu TYMCZASEM

temu

„Nie mamy jeszcze nic, a chcemy szczęściem tego świata wreszcie żyć” – rapował Pezet 16 lat temu w nieśmiertelnym numerze „Ukryty w mieście krzyk”. W 2018 roku wersy rapera są w 100% aktualne, a aspiracje młodych artystów ciągle zderzają się z niezrozumieniem i krytyką ze strony anonimowych hejterów. Właśnie o tym opowiada najnowszy teledysk Żabsona do interpretacji kawałka uważanego za klasykę polskiego rapu. Nowa wersja „Ukrytego w mieście krzyku” promuje Projekt TYMCZASEM sponsorowany przez markę EB.
Dom Pełen Życia. Rusza drugi sezon fabularnego miniserialu sponsorowanego przez IKEA

temu

Już 30 września na antenie Telewizji Polsat wyemitowany zostanie pierwszy odcinek miniserialu komediowego „Dom Pełen Życia”. To kontynuacja serii „Dom Pełen Zmian”, którą można było oglądać jesienią ubiegłego roku. W obsadzie znaleźli się m.in. Iza Kuna, Artur Żmijewski, Wojciech Mecwaldowski, Marcin Perchuć, Piotr Gąsowski i Olga Kalicka. Sponsorem serialu jest IKEA.
Grupa WPP tworzy nową agencję brand experience VMLY&R

temu

Grupa WPP ogłosiła dzisiaj utworzenie nowej agencji VMLY&R, łączącej dwie czołowe marki, aby dostarczać klientom nowoczesną, w pełni zintegrowaną cyfrową ofertę kreatywną na globalną skalę.