Dzielimy się wiedzą

VML to wiodąca globalna agencja marketingowa, która odpowiada za transformację cyfrową biznesu klientów i planowanie strategiczne według metodyki Connected Consumer Experience. Zespół 300 utalentowanych ludzi w Warszawie i Krakowie czyni nas największym europejskim biurem VML. Jeśli potrzebujesz komentarza naszego eksperta, zapraszamy do kontaktu z Łukaszem Majewskim.

Od 2013 roku jesteśmy częścią VML - jednej z wiodących na świecie agencji digital marketingu. Od tego czasu szczycimy się mianem pionierów marketingu - w świecie cyfrowym i poza nim. Zespół naszych specjalistów zapewnia kompleksowe usługi na najwyższym poziomie. Pracujemy dla największych marek w Polsce i na świecie.
#WeAreVML

Jeśli potrzebujesz informacji, danych, merytorycznej wypowiedzi czy komentarza, a może eksperckiego tekstu czy wywiadu na jeden z poniższych tematów, skontaktuj się z Łukaszem Majewskim:
  • Connected Consumer Experience
  • Brand Planning
  • Consumer Research
  • Customer Insights
  • Campaigns & Content
  • Community Management
  • Brand Communication
  • Media Services
  • Communication Strategy
  • Social Strategy
  • Public Relations
  • Channels & Content Platforms
  • Enterprise Technology
  • Commerce
  • Product Innovation
  • Mobility
Opportunities are everywhere

Dzielimy się wiedzą

temu

Organizujesz konferencję, seminarium, warsztaty, wykład, szkolenie lub inne wydarzenie biznesowe i chciałbyś zaprosić do wystąpienia naszego eksperta? Jesteśmy do Twojej dyspozycji.
Projekt TYMCZASEM – nowa kampania telewizyjna z udziałem raperów

temu

EB startuje z nowymi spotami telewizyjnymi wpisującymi się w platformę TYMCZASEM, w ramach której marka udowadnia, że etap poszukiwania i poznawania siebie ma fundamentalne znaczenie w życiu człowieka. Kampania telewizyjna składa się z czterech spotów – każdy dedykowany jednemu raperowi: Sokołowi, Pezetowi, Żabsonowi i Sitkowi.
Kampania Lato Smakuje Lepiej z Lay's

temu

16 lipca ruszyła najnowsza kampania „Lato smakuje lepiej z Lay’s”. W tym sezonie Lay’s pojawi się wszędzie tam, gdzie trwa wakacyjna zabawa. Konsumenci będą mogli delektować się smakiem chipsów Lay’s podczas wielu samplingów w trakcie projekcji filmów w kinach letnich w całej Polsce oraz przy okazji zabawy w ramach mobilnego studia muzycznego Lay’s Summer Studio. Dodatkowo, kampania wspiera wprowadzenie na rynek limitowanej edycji chipsów w dwóch smakach – „Grande Quesadilia” oraz„El Burgerro”.
Kuba Błaszczykowski w digitalowej kampanii marki Lay’s

temu

Do 15 lipca trwała loteria marki Lay's, w której na fanów sportu czekało codziennie 111 nagród, a co tydzień wygrać można było spotkanie z Kubą Błaszczykowskim. Za internetową odsłonę kampanii odpowiada agencja VML Poland.