Dzielimy się wiedzą

Organizujesz konferencję, seminarium, warsztaty, wykład, szkolenie lub inne wydarzenie biznesowe i chciałbyś zaprosić do wystąpienia naszego eksperta? Jesteśmy do Twojej dyspozycji.

Na naszym pokładzie mamy grono najlepszych specjalistów. Nasi eksperci chętnie dzielą się swoją wiedzą i byli prelegentami m.in.:
  • wydarzeń globalnych: Cannes Lions, Eurobest, BEST Marketing
  • konferencji marketingowych: Forum IAB, MIXX Conference, Social Media Convent, Marketing i Technologia, Digital Experience Management Summit, Kongres Online Marketingu, Forum Marketingu Zintegrowanego, #e-biznes festiwal, Forum Brandingu THINKTANK, Marketing Progress, Questus Academy, Marketing ON. Siła Innowacji, Forum Data Driven Marketing, soap!, Personal Branding Day, The Power of Now, Marketing and Technology Congress. Bringing Online and Offline Together
  • konferencji badawczych: Kongres Badaczy, Cyber, Dni Badacza, Marketing Pokoleń
  • konferencji biznesowych: Bitspiration, Smart Lead Generation, Fail Way, Zdrowa Polska 2030 (debata Banku Światowego), Think Big Inspiration Day, Smart Living (debata THINKTANK), Agrokonferencja, Ja i moje zdrowie. Jakie zagrożenie dla naszego zdrowia niesie współczesność? (debata THINKTANK), Mobile Banking, Forum A-BRAND w sektorze FMCG
  • konferencji PR-owych: Kongres Profesjonalistów PR, Forum PR i Komunikacji, Ogólnopolska Konferencja Nowoczesnego PR-u i Komunikacji, PR bez krawatów
  • konferencji technologicznych: 4developers, PHPCon, Mobile Trends, World Usability Day, CodeteCON, Meet.js
  • wydarzeń dla digital influencerów: See Bloggers, Zawód bloger, Blog Conference Poznań, Blog Roku
  • lokalnych wydarzeń cyklicznych: Czwartki Social Media, Aula Polska, CRASH Mondays, Pecha Kucha, CSR KRK, Geek Girls Carrots, TechKlub, FuckUp Nights, BeCom!
  • spotkań dla studentów: Young Marketing Summit, Łódź Jungle Web, BOSS Festiwal, Dzień Marketingu, Social Media Show
  • wydarzeń dla startupów: InternetBeta, StartUp Lab
  • i wielu innych wydarzeń, jak na przykład Tedx czy Element Talks, Łódź Design Festival, Global Fashion Battle
Prześlij nam podstawowe informacje o organizowanym przez Ciebie wydarzeniu:
  • wstępną tematykę wystąpienia
  • zarys programu
  • listę prelegentów
  • termin i miejsce
  • czas wystąpienia
  • profil uczestników
  • nazwę organizatora
  • plan planowanej promocji wydarzenia i listę patronów medialnych
W odpowiedzi skontaktujemy się z Tobą niezwłocznie i uzgodnimy szczegóły współpracy.

Dzielimy się wiedzą

temu

VML to wiodąca globalna agencja marketingowa, która odpowiada za transformację cyfrową biznesu klientów i planowanie strategiczne według metodyki Connected Consumer Experience. Zespół 300 utalentowanych ludzi w Warszawie i Krakowie czyni nas największym europejskim biurem VML. Jeśli potrzebujesz komentarza naszego eksperta, zapraszamy do kontaktu z Łukaszem Majewskim.
Projekt TYMCZASEM – nowa kampania telewizyjna z udziałem raperów

temu

EB startuje z nowymi spotami telewizyjnymi wpisującymi się w platformę TYMCZASEM, w ramach której marka udowadnia, że etap poszukiwania i poznawania siebie ma fundamentalne znaczenie w życiu człowieka. Kampania telewizyjna składa się z czterech spotów – każdy dedykowany jednemu raperowi: Sokołowi, Pezetowi, Żabsonowi i Sitkowi.
Kampania Lato Smakuje Lepiej z Lay's

temu

16 lipca ruszyła najnowsza kampania „Lato smakuje lepiej z Lay’s”. W tym sezonie Lay’s pojawi się wszędzie tam, gdzie trwa wakacyjna zabawa. Konsumenci będą mogli delektować się smakiem chipsów Lay’s podczas wielu samplingów w trakcie projekcji filmów w kinach letnich w całej Polsce oraz przy okazji zabawy w ramach mobilnego studia muzycznego Lay’s Summer Studio. Dodatkowo, kampania wspiera wprowadzenie na rynek limitowanej edycji chipsów w dwóch smakach – „Grande Quesadilia” oraz„El Burgerro”.
Kuba Błaszczykowski w digitalowej kampanii marki Lay’s

temu

Do 15 lipca trwała loteria marki Lay's, w której na fanów sportu czekało codziennie 111 nagród, a co tydzień wygrać można było spotkanie z Kubą Błaszczykowskim. Za internetową odsłonę kampanii odpowiada agencja VML Poland.