Dzielimy się wiedzą

Organizujesz konferencję, seminarium, warsztaty, wykład, szkolenie lub inne wydarzenie biznesowe i chciałbyś zaprosić do wystąpienia naszego eksperta? Jesteśmy do Twojej dyspozycji.

Na naszym pokładzie mamy grono najlepszych specjalistów. Nasi eksperci chętnie dzielą się swoją wiedzą i byli prelegentami m.in.:
  • wydarzeń globalnych: Cannes Lions, Eurobest, BEST Marketing
  • konferencji marketingowych: Forum IAB, MIXX Conference, Social Media Convent, Marketing i Technologia, Digital Experience Management Summit, Kongres Online Marketingu, Forum Marketingu Zintegrowanego, #e-biznes festiwal, Forum Brandingu THINKTANK, Marketing Progress, Questus Academy, Marketing ON. Siła Innowacji, Forum Data Driven Marketing, soap!, Personal Branding Day, The Power of Now, Marketing and Technology Congress. Bringing Online and Offline Together, Miara marki. Jak budować markę na miarę naszych osiągnięć? (debata THINKTANK)
  • konferencji badawczych: Kongres Badaczy, Cyber, Dni Badacza, Marketing Pokoleń
  • konferencji biznesowych: Impact Day, Bitspiration, Smart Lead Generation, Fail Way, Zdrowa Polska 2030 (debata Banku Światowego), Think Big Inspiration Day, Smart Living (debata THINKTANK), Agrokonferencja, Ja i moje zdrowie. Jakie zagrożenie dla naszego zdrowia niesie współczesność? (debata THINKTANK), Mobile Banking, Forum A-BRAND w sektorze FMCG
  • konferencji PR-owych: Kongres Profesjonalistów PR, Forum PR i Komunikacji, Ogólnopolska Konferencja Nowoczesnego PR-u i Komunikacji, PR bez krawatów
  • konferencji technologicznych: 4developers, PHPCon, Mobile Trends, World Usability Day, CodeteCON, Meet.js
  • wydarzeń dla digital influencerów: See Bloggers, Zawód bloger, Blog Conference Poznań, Blog Roku
  • lokalnych wydarzeń cyklicznych: Czwartki Social Media, Aula Polska, CRASH Mondays, Pecha Kucha, CSR KRK, Geek Girls Carrots, TechKlub, FuckUp Nights, BeCom!
  • spotkań dla studentów: Young Marketing Summit, Łódź Jungle Web, BOSS Festiwal, Dzień Marketingu, Social Media Show
  • wydarzeń dla startupów: InternetBeta, StartUp Lab
  • i wielu innych wydarzeń, jak na przykład Tedx czy Element Talks, Łódź Design Festival, Global Fashion Battle
Prześlij nam podstawowe informacje o organizowanym przez Ciebie wydarzeniu:
  • wstępną tematykę wystąpienia
  • zarys programu
  • listę prelegentów
  • termin i miejsce
  • czas wystąpienia
  • profil uczestników
  • nazwę organizatora
  • plan planowanej promocji wydarzenia i listę patronów medialnych
W odpowiedzi skontaktujemy się z Tobą niezwłocznie i uzgodnimy szczegóły współpracy.

"Które nagrody dziś wybierasz?" w konkursie Lay’s

temu

1 października rozpoczął się konkurs Lay’s realizowany pod hasłem „Które nagrody dziś wybierasz?”. Codziennie do wygrania iPhone 8 oraz sześć innych nagród. Konkurs wspiera kampania reklamowa „Które Lay’s dziś wybierasz?”, która swoim zasięgiem obejmuje TV, POS, 360° digital, w tym social media oraz współpracę z influencerami. Za jej przygotowanie odpowiadają agencje VMLY&R Poland, BBDO Warszawa, OMD Media Direction, MAKATA i Agencja Reklamowa Avanti.
Żabson bierze na warsztat klasykę – „Ukryty w mieście krzyk”. To już ostatni teledysk w ramach Projektu TYMCZASEM

temu

„Nie mamy jeszcze nic, a chcemy szczęściem tego świata wreszcie żyć” – rapował Pezet 16 lat temu w nieśmiertelnym numerze „Ukryty w mieście krzyk”. W 2018 roku wersy rapera są w 100% aktualne, a aspiracje młodych artystów ciągle zderzają się z niezrozumieniem i krytyką ze strony anonimowych hejterów. Właśnie o tym opowiada najnowszy teledysk Żabsona do interpretacji kawałka uważanego za klasykę polskiego rapu. Nowa wersja „Ukrytego w mieście krzyku” promuje Projekt TYMCZASEM sponsorowany przez markę EB.
Dom Pełen Życia. Rusza drugi sezon fabularnego miniserialu sponsorowanego przez IKEA

temu

Już 30 września na antenie Telewizji Polsat wyemitowany zostanie pierwszy odcinek miniserialu komediowego „Dom Pełen Życia”. To kontynuacja serii „Dom Pełen Zmian”, którą można było oglądać jesienią ubiegłego roku. W obsadzie znaleźli się m.in. Iza Kuna, Artur Żmijewski, Wojciech Mecwaldowski, Marcin Perchuć, Piotr Gąsowski i Olga Kalicka. Sponsorem serialu jest IKEA.
Grupa WPP tworzy nową agencję brand experience VMLY&R

temu

Grupa WPP ogłosiła dzisiaj utworzenie nowej agencji VMLY&R, łączącej dwie czołowe marki, aby dostarczać klientom nowoczesną, w pełni zintegrowaną cyfrową ofertę kreatywną na globalną skalę.