LINK4 startuje z nową marką skierowaną do rodziców

LINK4 Mama to unikalna na polskim rynku linia produktów od LINK4 dedykowana przyszłym i obecnym rodzicom. Ubezpieczyciel chce oswajać strachy związane z macierzyństwem. Kampanię przygotowaną przez agencję VML Poland wspiera wizerunkowo Paulina Krupińska, Miss Polonia 2012 i dzielna mama dwojga dzieci.

Czy sprawdzę się w roli mamy? Co zrobię, gdy dziecku stanie się jakaś krzywda na zajęciach dodatkowych? Czy poradzę sobie w pracy po powrocie z urlopu macierzyńskiego? Te i inne pytania spędzają sen z powiek wielu przyszłych i obecnych rodziców. Z myślą o nich LINK4 proponuje nową linię produktów pod marką LINK4 Mama. Pod hasłem „Nie bój się bać, każda mama tak ma” ubezpieczyciel przekonuje, że każdy strach można oswoić.

Kierujemy dziś ofertę do przyszłych i obecnych rodziców, bo wiemy, z jakimi obawami i wyzwaniami będą się mierzyć. Za LINK4 Mama stoi nowoczesny produkt, który reprezentuje ważne dla LINK4 wartości, takie jak otwartość, wzajemne wsparcie, poczucie wspólnoty czy dbałość o wartości rodzinne. W naszej firmie mamy cały pakiet wspierający rodziców i rodziny, a teraz chcemy wesprzeć także naszych klientów.

Agnieszka Wrońska, Prezes Zarządu LINK4

LINK4 Mama to unikalny w Polsce pakiet produktów kierowanych zarówno do kobiet w ciąży, jak i rodziców, którzy już mają dzieci.

Pomożemy kobietom przejść przez okres oczekiwania na dziecko, pomożemy tuż po porodzie. Wesprzemy w trudnych sytuacjach, ale też w powrocie do pracy. W pakiecie LINK4 Mama jest pomoc psychologa, położnej, dietetyka, prawnika i innych ekspertów z wielu różnych dziedzin. Ubezpieczymy dzieci zarówno w szkole, jak i na zajęciach pozaszkolnych, czy na wakacjach. A gdy zachorują dowieziemy leki i zorganizujemy korepetycje.

Patrycja Kotecka, Dyrektor Pionu Marketingu LINK4

W nowej ofercie, zarówno przyszli, jak i obecni rodzice mają do wyboru dwa rodzaje pakietów, z których mogą skorzystać w całości lub sprofilować je wedle własnych potrzeb. W pakiecie LINK4 Mama klienci mogą skorzystać z NNW Mama (suma ubezpieczenia do 50 tys. zł) oraz OC w życiu prywatnym, które obejmuje szkody wyrządzone zarówno przez mamę, jak i przez dzieci. Decydując się na jeden z tych produktów lub oba jednocześnie, istnieje możliwość uzupełnienia ubezpieczenia o pakiet medyczny dla mamy, pomoc prawną, pakiet assistance z całodobowym concierge bez limitu.
Drugi pakiet – LINK4 Dziecko – można skonstruować dowolnie, włączając do niego dowolną liczbę produktów w ofercie. A są to: NNW Dziecko (suma ubezpieczenia do 100 tys. zł), obejmujące nie tylko nieszczęśliwe wypadki, ale też przypadki wstrząśnienia mózgu, pneumokoków i sepsy; pakiet medyczny dla dziecka oraz Pakiet Assistance, w którym po nieszczęśliwym wypadku LINK4 zobowiąże się do dostarczenia i pokrycia kosztów leków i sprzętu rehabilitacyjnego, zorganizowania i pokrycia kosztów korepetycji dla dziecka, oraz zapewnienia łóżka szpitalnego.

Nowa kampania internetowa

Start kampanii LINK4 Mama został zaplanowany w Dzień Matki, 26 maja. Działania będą prowadzone w Internecie i w mediach społecznościowych. Jej ambasadorką została Paulina Krupińska, Miss Polski 2012 i dzielna mama dwojga dzieci.

Macierzyństwo jest piękne, ale bywa też trudne. Jako mama dobrze wiem, jakie emocje towarzyszą kobietom w ciąży i po urodzeniu. Radość często miesza się ze strachem, z obawami o poród, czy później już o wychowanie dziecka. Myślę, że poczucie bezpieczeństwa w tym okresie jest niezwykle ważne, dlatego wspieram tę kampanię i zachęcam wszystkie mamy do zadbania o bezpieczeństwo swoje i swoich pociech.

Paulina Kupińska

Kampania w pełni opiera się na kanałach online. Materiały promocyjne będzie można zobaczyć na stronach internetowych, portalach społecznościowych i blogach tematycznych.

Tam są adresatki tej kampanii, z myślą o nich uszyliśmy ten niepowtarzalny i naprawdę innowacyjny produkt. Będziemy wszędzie tam, gdzie spotykają się mamy, gdzie rozmawiają, gdzie wymieniają poglądy, dzielą się obawami i poradami.

Patrycja Kotecka z LINK4

Długofalową strategię działań, koncept kreatywny, stronę internetową oraz całościową komunikację nowej marki w kanałach social media przygotowała agencja VML Poland.
Do kampanii agencja VML Poland zaangażowała także influencerów parentingowych: Szcześliva, Matka Wariatka, FLOW Mummy, Oczekując, Mama w domu oraz Podziarany Tata.
Odwiedź stronę internetową kampanii >>
Odwiedź konto Instagram kampanii >>
Odwiedź fan page kampanii >>

LINK4 Mama_VML Poland.png

3M z nową kampanią produktową dla regionu CEEMEA

Trwa regionalna, digitalowa kampania reklamowa 3M - "Wonder Science", promująca cztery specjalistyczne produkty koncernu. Za jej przygotowanie i realizację odpowiada agencja VML Poland.
Tymczasem jest PROSTO – ruszyła loteria w prawdziwie streetowym stylu

Właśnie wystartowała loteria Tymczasem jest PROSTO, w której do wygrania są nagrody pieniężne oraz wyjątkowe zestawy ciuchów stworzone we współpracy z kultową marką PROSTO Klasyk ze specjalnie zaprojektowanym motywem graficznym Tymczasem.
Gosia Rdest – najszybsza Polka i e-sportowiec Pasha w kampanii Żywiec 0,0%

Żywiec po raz kolejny zaskakuje innowacyjną kampanią łączącą świat offline z onlinem – w ramach promocji piwa Żywiec 0,0% marka zaprosiła do współpracy: Gosię Rdest, najszybszą Polkę oraz Pashę, gracza e-sportowego. Wszystkie materiały zostały przygotowane z myślą o środ
Noc w IKEA. Nietypowa akcja i wyjątkowy, kameralny koncert w Poznaniu

Umeblowanie sypialni może być niemałym wyzwaniem, ale też czystą przyjemnością, jeśli tylko otrzymamy garść fachowych porad i zobaczymy na własne oczy, jak mogą prezentować się sypialnie w różnych stylach. Aby wybrać odpowiednią aranżację jednego z najważniejszych pomieszczeń w naszym domu, warto jest przetestować różne rozwiązania. Z okazji przebudowy działu sypialnianego IKEA wraz z agencją VMLY&R Poland zorganizowała nietypowe wydarzenia w Poznaniu.