LINK4 startuje z nową marką skierowaną do rodziców

LINK4 Mama to unikalna na polskim rynku linia produktów od LINK4 dedykowana przyszłym i obecnym rodzicom. Ubezpieczyciel chce oswajać strachy związane z macierzyństwem. Kampanię przygotowaną przez agencję VML Poland wspiera wizerunkowo Paulina Krupińska, Miss Polonia 2012 i dzielna mama dwojga dzieci.

Czy sprawdzę się w roli mamy? Co zrobię, gdy dziecku stanie się jakaś krzywda na zajęciach dodatkowych? Czy poradzę sobie w pracy po powrocie z urlopu macierzyńskiego? Te i inne pytania spędzają sen z powiek wielu przyszłych i obecnych rodziców. Z myślą o nich LINK4 proponuje nową linię produktów pod marką LINK4 Mama. Pod hasłem „Nie bój się bać, każda mama tak ma” ubezpieczyciel przekonuje, że każdy strach można oswoić.

Kierujemy dziś ofertę do przyszłych i obecnych rodziców, bo wiemy, z jakimi obawami i wyzwaniami będą się mierzyć. Za LINK4 Mama stoi nowoczesny produkt, który reprezentuje ważne dla LINK4 wartości, takie jak otwartość, wzajemne wsparcie, poczucie wspólnoty czy dbałość o wartości rodzinne. W naszej firmie mamy cały pakiet wspierający rodziców i rodziny, a teraz chcemy wesprzeć także naszych klientów.

Agnieszka Wrońska, Prezes Zarządu LINK4

LINK4 Mama to unikalny w Polsce pakiet produktów kierowanych zarówno do kobiet w ciąży, jak i rodziców, którzy już mają dzieci.

Pomożemy kobietom przejść przez okres oczekiwania na dziecko, pomożemy tuż po porodzie. Wesprzemy w trudnych sytuacjach, ale też w powrocie do pracy. W pakiecie LINK4 Mama jest pomoc psychologa, położnej, dietetyka, prawnika i innych ekspertów z wielu różnych dziedzin. Ubezpieczymy dzieci zarówno w szkole, jak i na zajęciach pozaszkolnych, czy na wakacjach. A gdy zachorują dowieziemy leki i zorganizujemy korepetycje.

Patrycja Kotecka, Dyrektor Pionu Marketingu LINK4

W nowej ofercie, zarówno przyszli, jak i obecni rodzice mają do wyboru dwa rodzaje pakietów, z których mogą skorzystać w całości lub sprofilować je wedle własnych potrzeb. W pakiecie LINK4 Mama klienci mogą skorzystać z NNW Mama (suma ubezpieczenia do 50 tys. zł) oraz OC w życiu prywatnym, które obejmuje szkody wyrządzone zarówno przez mamę, jak i przez dzieci. Decydując się na jeden z tych produktów lub oba jednocześnie, istnieje możliwość uzupełnienia ubezpieczenia o pakiet medyczny dla mamy, pomoc prawną, pakiet assistance z całodobowym concierge bez limitu.
Drugi pakiet – LINK4 Dziecko – można skonstruować dowolnie, włączając do niego dowolną liczbę produktów w ofercie. A są to: NNW Dziecko (suma ubezpieczenia do 100 tys. zł), obejmujące nie tylko nieszczęśliwe wypadki, ale też przypadki wstrząśnienia mózgu, pneumokoków i sepsy; pakiet medyczny dla dziecka oraz Pakiet Assistance, w którym po nieszczęśliwym wypadku LINK4 zobowiąże się do dostarczenia i pokrycia kosztów leków i sprzętu rehabilitacyjnego, zorganizowania i pokrycia kosztów korepetycji dla dziecka, oraz zapewnienia łóżka szpitalnego.

Nowa kampania internetowa

Start kampanii LINK4 Mama został zaplanowany w Dzień Matki, 26 maja. Działania będą prowadzone w Internecie i w mediach społecznościowych. Jej ambasadorką została Paulina Krupińska, Miss Polski 2012 i dzielna mama dwojga dzieci.

Macierzyństwo jest piękne, ale bywa też trudne. Jako mama dobrze wiem, jakie emocje towarzyszą kobietom w ciąży i po urodzeniu. Radość często miesza się ze strachem, z obawami o poród, czy później już o wychowanie dziecka. Myślę, że poczucie bezpieczeństwa w tym okresie jest niezwykle ważne, dlatego wspieram tę kampanię i zachęcam wszystkie mamy do zadbania o bezpieczeństwo swoje i swoich pociech.

Paulina Kupińska

Kampania w pełni opiera się na kanałach online. Materiały promocyjne będzie można zobaczyć na stronach internetowych, portalach społecznościowych i blogach tematycznych.

Tam są adresatki tej kampanii, z myślą o nich uszyliśmy ten niepowtarzalny i naprawdę innowacyjny produkt. Będziemy wszędzie tam, gdzie spotykają się mamy, gdzie rozmawiają, gdzie wymieniają poglądy, dzielą się obawami i poradami.

Patrycja Kotecka z LINK4

Długofalową strategię działań, koncept kreatywny, stronę internetową oraz całościową komunikację nowej marki w kanałach social media przygotowała agencja VML Poland.
Do kampanii agencja VML Poland zaangażowała także influencerów parentingowych: Szcześliva, Matka Wariatka, FLOW Mummy, Oczekując, Mama w domu oraz Podziarany Tata.

LINK4 Mama_VML Poland.png

Polish rapper makes fun of modern rap videos in this new viral sensation

temu

Modern rap videos are so full of luxurious visuals that at times, it seems ridiculous. So it’s no surprise that someone felt it deserves some good old mocking. In his brand new video, one of the most respected and best-known Polish rappers, Sokół (Eng. Falcon), makes fun of modern trends by taking it to the next level. The video not only went viral in Poland (more than 13 million views in two weeks and still counting), but it gained popularity in other European countries, like the United Kingdom, the Netherlands and Germany. Once you see it, you will definitely know why.
Najnowszy klip Pezeta do utworu „Piroman”

temu

„Świat nie ma sensu. Trzeba mu go nadać samemu” – cytat zaczerpnięty z filmu „Symetria” wprowadza w świat najnowszego klipu Pezeta do utworu „Piroman”. Obraz zrealizowany na taśmie 35 mm utrzymany jest w stylistyce klasycznych rapowych klipów lat 90-tych. To już trzeci z serii teledysków promujących Projekt TYMCZASEM, sponsorowany przez markę EB. Sam utwór jest reinterpretacją numeru Żabsona, a za oprawę muzyczną odpowiada Steez z duetu PRO8L3M.
Tchibo Cafissimo świętuje 10 lat w Polsce

temu

Marka Tchibo Cafissimo kończy w Polsce 10 lat i świętując swoje urodziny pragnie podarować coś wyjątkowego obecnym i nowym konsumentom. Z tej okazji agencja VML Poland przygotowała i realizuje kampanię wizerunkowo-sprzedażową, podkreślającą silne strony systemu Cafissimo, czyli jakość i smak. Kampania, która wystarowała 1 września, obejmuje działania w TV oraz w digitalu.
mBank z nową kampanią usługi skierowanej do przyszłych przedsiębiorców

temu

Ruszyła kolejna odsłona kampanii zachęcającej przyszłych przedsiębiorców do otwierania firmy w placówkach oraz na stronie internetowej mBanku. W kampanii przygotowanej przez agencję VML Poland podkreślono fakt, że w mBanku zakładając działalność gospodarczą można zyskać wsparcie księgowej.