LINK4 startuje z nową marką skierowaną do rodziców

LINK4 Mama to unikalna na polskim rynku linia produktów od LINK4 dedykowana przyszłym i obecnym rodzicom. Ubezpieczyciel chce oswajać strachy związane z macierzyństwem. Kampanię przygotowaną przez agencję VML Poland wspiera wizerunkowo Paulina Krupińska, Miss Polonia 2012 i dzielna mama dwojga dzieci.

Czy sprawdzę się w roli mamy? Co zrobię, gdy dziecku stanie się jakaś krzywda na zajęciach dodatkowych? Czy poradzę sobie w pracy po powrocie z urlopu macierzyńskiego? Te i inne pytania spędzają sen z powiek wielu przyszłych i obecnych rodziców. Z myślą o nich LINK4 proponuje nową linię produktów pod marką LINK4 Mama. Pod hasłem „Nie bój się bać, każda mama tak ma” ubezpieczyciel przekonuje, że każdy strach można oswoić.

Kierujemy dziś ofertę do przyszłych i obecnych rodziców, bo wiemy, z jakimi obawami i wyzwaniami będą się mierzyć. Za LINK4 Mama stoi nowoczesny produkt, który reprezentuje ważne dla LINK4 wartości, takie jak otwartość, wzajemne wsparcie, poczucie wspólnoty czy dbałość o wartości rodzinne. W naszej firmie mamy cały pakiet wspierający rodziców i rodziny, a teraz chcemy wesprzeć także naszych klientów.

Agnieszka Wrońska, Prezes Zarządu LINK4

LINK4 Mama to unikalny w Polsce pakiet produktów kierowanych zarówno do kobiet w ciąży, jak i rodziców, którzy już mają dzieci.

Pomożemy kobietom przejść przez okres oczekiwania na dziecko, pomożemy tuż po porodzie. Wesprzemy w trudnych sytuacjach, ale też w powrocie do pracy. W pakiecie LINK4 Mama jest pomoc psychologa, położnej, dietetyka, prawnika i innych ekspertów z wielu różnych dziedzin. Ubezpieczymy dzieci zarówno w szkole, jak i na zajęciach pozaszkolnych, czy na wakacjach. A gdy zachorują dowieziemy leki i zorganizujemy korepetycje.

Patrycja Kotecka, Dyrektor Pionu Marketingu LINK4

W nowej ofercie, zarówno przyszli, jak i obecni rodzice mają do wyboru dwa rodzaje pakietów, z których mogą skorzystać w całości lub sprofilować je wedle własnych potrzeb. W pakiecie LINK4 Mama klienci mogą skorzystać z NNW Mama (suma ubezpieczenia do 50 tys. zł) oraz OC w życiu prywatnym, które obejmuje szkody wyrządzone zarówno przez mamę, jak i przez dzieci. Decydując się na jeden z tych produktów lub oba jednocześnie, istnieje możliwość uzupełnienia ubezpieczenia o pakiet medyczny dla mamy, pomoc prawną, pakiet assistance z całodobowym concierge bez limitu.
Drugi pakiet – LINK4 Dziecko – można skonstruować dowolnie, włączając do niego dowolną liczbę produktów w ofercie. A są to: NNW Dziecko (suma ubezpieczenia do 100 tys. zł), obejmujące nie tylko nieszczęśliwe wypadki, ale też przypadki wstrząśnienia mózgu, pneumokoków i sepsy; pakiet medyczny dla dziecka oraz Pakiet Assistance, w którym po nieszczęśliwym wypadku LINK4 zobowiąże się do dostarczenia i pokrycia kosztów leków i sprzętu rehabilitacyjnego, zorganizowania i pokrycia kosztów korepetycji dla dziecka, oraz zapewnienia łóżka szpitalnego.

Nowa kampania internetowa

Start kampanii LINK4 Mama został zaplanowany w Dzień Matki, 26 maja. Działania będą prowadzone w Internecie i w mediach społecznościowych. Jej ambasadorką została Paulina Krupińska, Miss Polski 2012 i dzielna mama dwojga dzieci.

Macierzyństwo jest piękne, ale bywa też trudne. Jako mama dobrze wiem, jakie emocje towarzyszą kobietom w ciąży i po urodzeniu. Radość często miesza się ze strachem, z obawami o poród, czy później już o wychowanie dziecka. Myślę, że poczucie bezpieczeństwa w tym okresie jest niezwykle ważne, dlatego wspieram tę kampanię i zachęcam wszystkie mamy do zadbania o bezpieczeństwo swoje i swoich pociech.

Paulina Kupińska

Kampania w pełni opiera się na kanałach online. Materiały promocyjne będzie można zobaczyć na stronach internetowych, portalach społecznościowych i blogach tematycznych.

Tam są adresatki tej kampanii, z myślą o nich uszyliśmy ten niepowtarzalny i naprawdę innowacyjny produkt. Będziemy wszędzie tam, gdzie spotykają się mamy, gdzie rozmawiają, gdzie wymieniają poglądy, dzielą się obawami i poradami.

Patrycja Kotecka z LINK4

Długofalową strategię działań, koncept kreatywny, stronę internetową oraz całościową komunikację nowej marki w kanałach social media przygotowała agencja VML Poland.
Do kampanii agencja VML Poland zaangażowała także influencerów parentingowych: Szcześliva, Matka Wariatka, FLOW Mummy, Oczekując, Mama w domu oraz Podziarany Tata.

LINK4 Mama_VML Poland.png

"Od ziarenka do kaszki" - nowa kampania marki BoboVita

temu

Ruszyła kampania „Od ziarenka do kaszki”, w której marka pokazuje, że kaszki BoboVita, przygotowane zgodnie z rekomendowanym sposobem przyrządzania, to pełnowartościowy posiłek – idealna kompozycja zbóż i mleka modyfikowanego – w wielu pysznych smakach. Piosenkę do spotu dostępnego na www.bobovita.pl przygotowała i zaśpiewała znana z muzycznego, telewizyjnego show - Aga Damrych.
Zasmakuj lekkości z napojami Żywiec Zdrój®

temu

W czerwcu rozpoczęła się kampania reklamowa pod hasłem „Zasmakuj lekkości”, przedstawiająca portfolio napojów Żywiec Zdrój®. Nowości produktowe będą widoczne przez całe lato: w TV, w Internecie, na nośnikach OOH oraz w sklepach. Za koncept, kreację oraz działania w Internecie oraz TV odpowiada agencja VML Poland.
VML Poland przygotowała regionalną futbolową kampanię digitalową Lay’s #showyourfootballemotions z Leo Messim i ekipą superkibiców

temu

Trwa nowa, futbolowa kampania dla marki Lay’s, przygotowana dla 33 europejskich i azjatyckich państw.
Influencerzy w telewizyjnej kampanii marki Cheetos

temu

Naruciak, Dominik Rupiński, Adrianna Skon, SMAV i Zuzanna Borucka to piątka influencerów, którzy zostali twarzami telewizyjnej kampanii marki chrupek Cheetos. Głównym celem współpracy jest promocja konkursu, w którym do wygrania są modowe gadżety od Cheetos: słuchawki, bluzy, koszulki, ręczniki plażowe i lazy bag, czyli dmuchane sofy. Kampania wystartowała 18 czerwca, a swoim zasięgiem obejmie TV, digital, w tym social media oraz kanały influencerów. Za jej strategię, koncept kreatywny, scenariusze spotów i współpracę z influencerami odpowiada agencja VML Poland.

Maciej Kozina w dziale kreacji VML Poland

Do warszawskiego zespołu agencji VML Poland dołączył Maciej Kozina, który objął stanowisko Associate Creative Director. W branży od ponad 7 lat. Poprzednio pracował jako Deputy Creative Director w Isobar Poland.