VML Poland Sieciową Agencją Interaktywną Roku

Wczoraj podczas uroczystej gali redakcja "Media & Marketing Polska" uhonorowała najlepsze agencje interaktywne i marketingu zintegrowanego. Wyłoniono także zwycięzców konkursu Golden Arrow. Tytuł Sieciowej Agencji Interaktywnej Roku trafił w ręce VML Poland.

Nagrody i wyróżnienia "Media & Marketing Polska" przyznaje biorąc pod uwagę badania satysfakcji klientów przeprowadzone przez Kantar Millward Brown, a także wyniki biznesowe agencji oraz ich dane finansowe.
W raporcie "Agencje Interaktywne i Agencje Marketingu Zintegrowanego" tytuł Sieciowej Agencji Interaktywnej Roku przypadł agencji VML Poland. Jak czytamy w uzasadnieniu redakcji, nagroda przypadła agencji za „konsekwencję w biznesie, udaną rozbudowę struktur i zwiększenie obrotów o kolejne 10% proc. Ale nie tylko. Agencja świeci przykładem nie tylko na naszym rynku. Jest ambasadorem polskiego biznesu reklamowego za granicą".
VML Poland Sieciową Agencją Interaktywną Roku

Podczas wczorajszej gali w Małej Warszawie wyłoniono także zwycięzców konkursu marketingowego Golden Arrow. W kategorii Promocja sprzedaży BtoC wyróżnienie zdobył projekt "Ustaw sobie Ż" zrealizowany przez agencje VML Poland, Just oraz 2012 dla marki Żywiec.
Konkurs Golden Arrow jest organizowany przez Polskie Stowarzyszenie Marketingu i VFP Communications, wydawcę miesięcznika "Media i Marketing Polska". Pełne wyniki konkursu dostępne są na stronie internetowej.
Gala w Małej Warszawie

VML Poland_Sieciowa Agencja Interaktywna Roku_02.png